Kövesse Facebook oldalunkat!

A koronavírus új törzsét fedezte fel a Ciprusi Egyetem Biológiai Tudományok Tanszékének tudóscsoportja – közölte szombaton Leondios Kostrikis vezető kutató. A mutációt Deltacronnak hívják, mivel ez a Delta és az Omikron törzsek hibrid változata, mondta Kostrikis a Cyprus Times által közzétett nyilatkozatában

A kutatócsoport 25 mintát vizsgált meg olyan betegektől, akik a Delta mutáns változatával fertőzöttek Omicron törzsekkel – mondta a tudós. A lelet klinikai jelentőségű, jegyezte meg Kostrikis.

Pénteken elküldték a 25 Deltacron-eset szekvenciáját a vírus változásait nyomon követő nemzetközi adatbázisba.

Az új törzs nem ad okot aggodalomra a hatóságoknak, mivel két, az országban már létező törzs mutációinak kombinációjáról van szó – mondta Michalis Hadjipantela ciprusi egészségügyi miniszter a CNA helyi hírügynökségnek.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...