Kövesse Facebook oldalunkat!

Az esti óráktól az északi, északkeleti országrészben újra megnövekszik a felhőzet, így általában erősen felhős vagy borult idő várható. Késő estétől az északi, északkeleti megyékben helyenként ismételten kialakulhat kisebb eső.

Éjjelre átmenetileg mérséklődik a légmozgás, azonban kedden a délnyugati, déli irányba forduló szél ismét nagy területen megerősödik, helyenként viharos lökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1, 7 fok között alakul, de Észak-Borsodban gyenge fagy is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 6, 15 fok között valószínű, az Északi-középhegység szélvédettebb tájain mérhetjük a 10 fok alatti értékeket.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...