Kövesse Facebook oldalunkat!

Csütörtökön továbbra is borult marad az ég, csak késő estétől nyugaton kezdődhet némi szakadozás. Nyugat felől folyamatosan gyengül, szűnik a csapadék, és egyre inkább északkelet felé vonul.

A Dunántúlon estig havazásra, majd hószállingózásra, a Duna-Tisza közén vegyes csapadékra is, a Dunától keletre pedig döntően esőre kell számítani.

Hajnalban nagy területen képződhet köd, zúzmarás köd, amely helyenként péntek napközben is tartósan megmaradhat. Pénteken hosszabb-rövidebb napos időszakokra csak kevés helyen számíthatunk. Az ország nagy részén számottevő csapadék nem valószínű, a Tiszántúlon azonban napközben még kisebb eső előfordulhat.

A tartósan borult tájakon hószállingózás, szitálás sem kizárt. Csütörtökön a Dunántúlon az északi, másutt a keleties szelet, majd péntek hajnaltól már a délies szelet kísérhetik időnként élénk, olykor erős széllökések.

  • A legalacsonyabb hőmérséklet általában -6 és + 3 fok között alakul, keleten lesz enyhébb az idő. A vastag hóval borított tájakon akár -10 fok alá is hűlhet a levegő.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 0 és +5 fok között alakul, de a vastagabb hóval fedett tájakon egész nap fagypont alatt maradhat a hőmérséklet.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...