Kövesse Facebook oldalunkat!

Borult lesz az ég, majd hétfőn északnyugat felől kezd felszakadozni, csökkenni a felhőzet. Este és éjszaka többfelé várható eső, az ország nyugati felén, valamint a főváros tágabb környezetében havas eső, havazás is.

Hétfőn a csapadékzóna északkelet felé a déli órákra elhagyja hazánkat. Hétfő délután már csak elvétve eshet. A keleti, északkeleti szél egyre nagyobb területen északira, északnyugatira fordul, megélénkül, hétfőn a Dunántúlon sokfelé meg is erősödik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +3 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 1 és 7 fok között alakul.

Nyitókép: MTI.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...