Kövesse Facebook oldalunkat!

2021. október 1-i nappal a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. átveszi a korábban a Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület által kezelt, nagyságrendileg 1 milliárd forintnyi biztosítási szerződésállományt. A legnagyobb részben nyugdíjbiztosítási szerződések tulajdonosai az átruházással automatikusan a CIG Pannónia Életbiztosító ügyfeleivé válnak. A Dimenziónál kötött szerződések továbbra is hatályosak, az érintett ügyfeleknek a biztosítási szerződések fenntartásával kapcsolatban nincs teendőjük.

2021. október 1-i hatállyal a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. – a Magyar Nemzeti Bank vonatkozó engedélye alapján – átveszi a Dimenzió Kölcsönös Biztosító biztosítási állományát.

A tranzakció keretében közel 1000 ügyfél és egymilliárd forint körüli szerződésállomány kerül a társasághoz.

A CIG Pannónia idén megalkotott új üzleti stratégájának szerves része a megtakarítási, öngondoskodási biztosítási szolgáltatások nyújtása. A most átvett szerződésállomány szerkezete jól illeszkedik ebbe a stratégiába, és úgy vélem, hogy szakértő csapatunkkal és folyamatosan fejlődő termékpalettánkkal tudunk annak a közel 1000, egykori Dimenzió ügyfélnek olyan szolgáltatásokat nyújtani, amelyek számukra hasznosak, támogatóak lesznek.

– mondta el Polányi Zoltán, a CIG Pannónia Életbiztosító vezérigazgatója.

A Dimenzió volt ügyfeleinek a szerződésállomány átruházása kapcsán semmilyen teendőjük nincs, a korábban a Dimenziónál megkötött szerződések továbbra is hatályosak. A CIG Pannónia Életbiztosító levélben nyújt részletes tájékoztatást az érintett ügyfelek számára a közeljövőben a változásról, praktikus tudnivalókról, a vállalat honlapján vagy akár ügyfélszolgálatán is tájékozódhatnak a részletekről.

Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 11. B épület.
Telefon: +36 1 5 100 200, Fax: +36 1 247 2021,
E-mail cím: ugyfelszolgalat@cig.eu)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...