Kövesse Facebook oldalunkat!

A szülőkkel és a gyerekekkel együtt összesen 54 embernek tette komfortosabbá a fürdőszobáját a RAVAK. A vállalat a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) közösen írt ki pályázatot kádak igénylésére még májusban olyan családok számára, akik nem tudták volna belátható időn belül felújítani a fürdőszobájukat. A kampány nagy sikerrel zárult és bátran kijelenthető, hogy a legjobb helyre kerültek a felajánlott kádak.

Öszefogott a NOE és a RAVAK!

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) a megalakulástól kezdve fontosnak tartja, hogy a piaci szereplőkkel együttműködve minél több területen segítséget tudjon nyújtani az arra rászorulóknak.

Az egyesület legutóbb a RAVAK Hungary Kft. fürdőszoba-felszereléseket gyártó vállalattal fogott össze annak érdekében, hogy tíz nagycsalád tagjai korszerű kádban tudjanak mosakodni.

A májusban kiírt közös pályázat beváltotta a hozzáfűzött reményeket, hiszen mostanra a felnőttekkel és a gyerekekkel együtt összesen 54 embernek tették komfortosabbá a fürdőszobáját és segítették annak felújítását egy-egy káddal, kádlábbal és lefolyó szerelvényekkel.

Ravak kád

A gyerekeket is boldoggá tették

A támogatott nagycsaládoknál természetesen hatalmas volt az öröm, a gyermekek is fülig érő mosollyal fogadták, hogy megszépül a fürdőszobájuk.

A járványhelyzet okozta nehézségek miatt sajnos önerőből most nem tudtunk volna belevágni a fürdőszoba-felújításba, ezért a pályázat azonnal felkeltette az érdeklődésünket. Az általunk kiválasztott kád modern, komfortos és biztonságos, ezek a paraméterek pedig egy nagycsalád életében hatványozottan is fontosak. Nagyon jó érzés volt látni, hogy a gyermekeinket is boldoggá tette a kád érkezése, azóta még nagyobb kedvvel járnak esténként fürdeni.

– mondta az egyik nyertes édesanya.

A NOE és a Ravak Hungary Kft. közös pályázatának köszönhetően többek közt egy olyan család is új kádhoz jutott, amelyben a szülők hét kiskorú gyermeket nevelnek.

Ravak kád

A szervezők elérték a céljukat

Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke ismételten köszönetet mondott a fürdőszoba-felszereléseket gyártó vállalatnak az együttműködésért.

A fürdőszoba az a hely, amelynél rendkívül fontos a minőség, a higiénia és nemcsak a járvány időszakában. Biztosak voltunk benne, hogy érdeklődőben nem lesz hiány a pályázaton, és ez a sejtésünk vissza is igazolódott a gyakorlatban. Örömmel tölt el bennünket, hogy több mint 50 ember életét tudtuk ilyen formában megkönnyíteni és a jövőben is azon dolgozunk majd, hogy a nagycsaládosok életminőségét javítsuk.

– fogalmazott.

Jó helyre kerültek a kádak

Vajányi László, a Ravak Hungary Zrt. cégvezetője elmondta, büszkék rá, hogy a vállalat újabb elemmel tudta bővíteni a CSR tevékenységét. A fürdőkádak átadásakor megbizonyosodotak róla, hogy a termékek a lehető legjobb helyre kerültek. 

A tíz nyertes család tagjainak arcán látszott az őszinte öröm, minket pedig szintén jó érzéssel tölt el, hogy ezzel is hozzájárulhattunk a fürdőszobájuk szebbé és komfortosabbá tételéhez.

– nyilatkozott Vajányi László.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...