Kövesse Facebook oldalunkat!

A biztosítók az ágazat új normalitásáról cserélnek véleményt az inscom 2021 konferencián, amelyet az msg Group szeptember 20-án és 21-én immár tizedik alkalommal – de a járvány miatt első ízben hibrid eseményként – rendez meg a Hilton Munich Park Hotelben és ONILINE felületen is.

Hirdetés (x)

Átalakulnak az üzleti modellek a biztosítási szektorban

Nemcsak hallhattuk, hanem tapasztalhattuk is az elmúlt másfél évben, hogy a hagyományos üzleti modellek milyen gyorsan elavulnak, helyüket új koncepciók veszik át.

  • Hogyan kezelje a biztosítási ágazat a digitális átalakulás felgyorsulásával előálló helyzetet?
  • Milyen tartalmat nyer az ügyfélfókusz, milyen szerephez jutnak a platformok és a nyílt ökoszisztémák, az ágazatközi és adatalapú üzleti modellek a járvány nyomán megváltozott világban?

inscom 2021 – nemzetközi biztosítási konferencia

Az iparág vezetői ilyen izgalmas kérdésekre keresik a választ az inscom 2021 két napján, betekintést adva a fejlesztésekbe is, amelyekkel a biztosítók a jövőre készülnek. 

A biztosítás újragondolása – a jövőképet értékké alakítjuk

a konferencia mottója egyben az msg nyitó előadásának címe, az AXA keynote prezentációjából pedig az is kiderül, hogy a mind komplexebb kihívásokkal teli világban a biztosításnak miért szükséges egyszerűbbé válnia.

Rengeteg izgalmas téma!

A járványhelyzet miatt korábban sok szakmai rendezvény maradt el, a nyitóelőadást követő szekciók így számos izgalmas kérdéskört dolgoznak fel. Szó lesz többek között:

  • A működés, a pénzügy és a kockázatkezelés teljesítményét és hatékonyságát növelő megoldásokról.
  • A ügyfélélményt javító példákról, a felhőalapú, illetve a dolgok internetére épülő stratégiákról és azok eredményeiről.
  • A digitális átalakulás szabványainak aktuális állapotáról.
  • Külön figyelmet kap az egészségügy és a fenntarthatóság.
  • A résztvevők a kárigények kezelésének trendjeit vizsgáló Claims Management 2025 tanulmány eredményeivel, valamint új platformokkal és szolgáltatásokkal ugyancsak megismerkedhetnek.

Mindkét nap programját panelbeszélgetés zárja.

Regisztrálj most! – Legyél ott Európa egyik legjelentősebb biztosítás-technológiai rendezvényén!

A konferencia idén online formában is követhető lesz az interneten. Az online részvétel INGYENES, azonban regisztrációhoz kötött!

Az esemény nyelve német és angol, amit angol nyelvű szinkrontolmácsolással lehet majd követni az online térben.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...