Kövesse Facebook oldalunkat!

Folytatódik a napos, száraz idő, legfeljebb kevés fátyolfelhő lehet az égen. Éjszaka nagyobb eséllyel az északi völgyekben néhol párássá válhat a levegő. Estétől mindenütt mérséklődik a szél, majd pénteken napközben a Dunántúlon ismét megélénkül a délkeleti légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 14 fok között alakul, de a hidegre érzékeny völgyekben és a homokhátságokon ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 24 és 28 fok között várható.

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...