Kövesse Facebook oldalunkat!

Az erőteljes gomolyfelhő-képződésből a nyugati megyéket leszámítva nagy számban alakulnak ki záporok, zivatarok. Egyes zivatarokat viharos szél, aprószemű jég, illetve felhőszakadás kísérhet. Az éjszaka első felében még előfordulhat záporos csapadék, de csökkenő eséllyel; közben a felhőzet is országszerte csökken.

Hirdetés (x)

Kedden a többórás napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, de ezekből legfeljebb délkeleten, ott is inkább csak a nap első felében alakulhat ki néhány zápor. Az északias szél hétfőn és kedden is többfelé élénk, főként a Nyugat-Dunántúlon és az északkeleti részeken olykor erős lesz.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 18, 22 fok között várható.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...