Kövesse Facebook oldalunkat!

A SIGNAL IDUNA romániai leányvállalata (SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare S.A.) 2021. május 20-án megállapodást kötött az ERGO Gruppe Részvénytársasággal a két biztosítótársaságának (ERGO Asigurări de Viaţă SA (Élet) und ERGO Asigurări SA (Nem-élet) felvásárlásáról. A tranzakciót – az illetékes román hatóságok engedélyének megszerzése után – 2021. év végéig kell lebonyolítani.

Ez az akvizíció jelentősen hozzájárul a meglévő szolgáltatási kínálatunk kiszélesítéséhez Romániában. Örömünkre szolgál, hogy a megerősített csapattal tovább folytathatjuk a sikeres növekedést. Ezen intézkedésünk egyben bizonyítékul is szolgál a hosszú távú kelet-európai elköteleződésünkre.

– nyilatkozta Mark Osterloff, a SIGNAL IDUNA Csoport külföldi leányvállalatokért felelős vezetője.

A SIGNAL IDUNA Csoport a magyarországi és a lengyelországi piacra lépés után 2008. óta Romániában is aktiv. A mostani tranzakció következtében a leányvállalat éves díjbevétele 50 százalékkal fog növekedni.

Romániában a SIGNAL IDUNA piacvezető a magánszemélyek számára nyújtott egészségbiztosítások területén. Ezen kívül minőségi élet- és balesetbiztosításokat kínál ügyfeleinek. Az ERGO Románia becsatlakozása révén a termékportfólió vagyon-, valamint hitelfedezeti biztosításokkal egészül ki.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...