Kövesse Facebook oldalunkat!

Mostantól teljesen online módon, videochates azonosítással is igényelhetnek személyi kölcsönt az érdeklődők a Budapest Banknál. A folyamat hat fő lépésből áll, a befogadást követő második munkanapon pedig a folyósításra is sor kerül.

A Budapest Bank elindította a Számlás Prémium Kölcsön* és a Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitel* online igénylési lehetőségét, ami a Budapest Bank honlapján keresztül kezdeményezhető. Az ügyfélazonosítást videochaten keresztül hétköznap munkaidőben (hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között), tudják elvégezni, így nincs szükség bankfiók felkeresésére, a folyamat pedig ideális esetben körülbelül 20 percet vesz igénybe. A személyi kölcsönök egyszerűen, mindössze néhány adat megadásával igényelhetők, mindezt pedig kényelmesen, akár otthonról is megtehetik az ügyfelek.

A kölcsönök kizárólag szabad felhasználásra, ingatlanfedezet nélkül igényelhetők. Mindössze néhány egyszerű lépésből áll a folyamat, a szerződéskötést követően pedig azonnal megkezdődik a hitelbírálat, amelynek eredményéről az ügyfelek e-mailben és SMS-ben kapnak értesítést. Jóváhagyás esetén a hitelösszeg a befogadást követő második munkanapon folyósításra kerül, ezzel egyidőben pedig a bank által aláírt szerződést feltöltik az ügyfél által létrehozott fiókba.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ügyfeleink kényelmesen, otthonuk biztonságában intézhessék pénzügyeiket. Már ma is számos szolgáltatás elérhető bankfiók meglátogatása nélkül, az online személyi kölcsön igénylés pedig egy újabb lépés ebbe az irányba. Az igénylési folyamat gyors és egyszerű, így hisszük, hogy ügyfeleink is bizalommal választják majd ezt a lehetőséget.

– mondta el Somogyi Péter, a Budapest Bank lakossági üzletágvezetője.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. Az aktuális feltételeket és kondíciókat a Bank mindenkor hatályos Budapest Bank hirdetményei tartalmazzák. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...