Kövesse Facebook oldalunkat!

A hétvégén is borult, párás idő várható, lehűlésre, érdemi csapadékra nem kell számítani. Karácsonyig nem is várható „télies fordulat”.

Szombaton és vasárnap is többnyire borult, párás, néhol ködös idő várható. Szombaton szórványosan, vasárnap többfelé valószínű szitálás, esetleg gyenge eső. A minimumok mindkét nap 0 és plusz 4, a maximumok plusz 2 és 6 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán közzétett videóban Üveges Zoltán elmondta: karácsonyig nem várható „télies fordulat”. Karácsony második felében viszont már előfordulhat, hogy az eső mellett hó is hullik majd a hőmérséklet csökkenése mellett.

Egyes hóvastagsági előrejelzések szerint például Budapesten 25-éig, jövő péntekig nincs esélye hónak, utána viszont legalább „mutatóba” kialakulhat vékony hóréteg. Majd szilveszterhez közeledve több centis hórétegre is lehet számítani – közölte a meteorológus.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...