Kövesse Facebook oldalunkat!

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. piaci stratégiájának újabb fontos mérföldkövéhez érkezett. A nagyvállalati biztosítási igények hazai szakértőjeként, többségi tulajdont vásárolt az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft.-ben. A stratégiai partnerség keretében szolgáltatási körét tovább szélesítve, a jövőben speciális szakmai felkészültséggel szolgálja ki Magyarország építőiparának legjelentősebb résztvevőit és hitelbiztosítással rendelkező Ügyfeleit.

Stratégiai befektetés a Hungarikum részéről

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. stratégiai befektetőként lép be az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. életébe, a cégbírósági bejegyzést követően pedig a Társaság csatlakozik a Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagvállalataihoz, és HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. néven folytatja tovább piaci működését.

  • A HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. mint önálló jogi entitás továbbra is magas minőségi színvonalon szolgálja ki a nagyvállalati piac építőipari szektorában felépített ügyfélkörét, valamint egyéb kis és nagyvállalati partnereit.
  • A vállalat ügyvezetői pozícióját pedig változatlan módon, Kárpáti Gábor fogja ellátni.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy a piacot megvizsgálva, a stratégiai partnerség melletti elköteleződésben jelentős szerepet játszott az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. több mint 10 éves magas szintű biztosítási szakértelme az építőipar és a hitelbiztosítás területén. A megszerzett tudást a Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagvállalatain belül a jövőben kompetenciaközpontként is alkalmazni kívánja. Elkötelezetten haladunk tovább cégcsoportunk stratégiai célkitűzései megvalósítása érdekében, melyhez a létrejött együttműködés további megerősítésül szolgál.

– nyilatkozta Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója

Az Insurance Partners alapítása óta dinamikusan fejlődik

Cégünk, az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. dinamikusan fejlődött a megalapítása óta, melyet nagyban köszönhettünk a magas színvonalú és alázatos szakmai munkavégzésnek, a Munkatársaink lojalitásának és a Tulajdonosok helyesen kijelölt stratégiájának. Köszönettel tartozunk az eddig elért sikereinkért a biztosítói Partnereinknek és az Ügyfeleinknek, akik évről-évre bizalmat szavaztak Társaságunknak. Az Insurance Partners megalapításának 10. évfordulójához méltó jelentőségű változás a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosként való megjelenése, melynek eredményeként Cégünk immáron új néven, HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft-ként erősítheti tovább pozícióját Ügyfelei körében és a magyar biztosítási piacon egyaránt.

– jelentette ki Kárpáti Gábor, az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezető igazgatója

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...