Kövesse Facebook oldalunkat!

Estig a Nyugat-Dunántúlon marad a borongós, párás idő, az Alföldön több helyen szakadozott rétegfelhőzet lesz az égen, máshol azonban kevés felhő várható. Éjszaka nyugaton csökken a felhőzet, viszont ismét nagyobb területen párássá válik a levegő, és főleg a Kisalföldön köd is képződik.

Eközben keleten tovább terjeszkedik a rétegfelhőzet, de a Dunántúlon és északon maradnak derült tájak is. Pénteken az ország nagyobb részén jellemző vékony felhőréteg ellenére is több órás napsütésre számíthatunk, számottevő csapadék sehol sem lesz. Éjszaka gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás, pénteken a délire forduló szelet viszont nagyobb területen kísérhetik élénk, Sopron térségében erős lökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -7 és +4 fok között várható, az Északi-középhegység völgyeiben, a Duna-Tisza közén és a Kisalföldön fordulhat elő nagyobb eséllyel fagy.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 8 és 13 fok között valószínű.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...