Kövesse Facebook oldalunkat!

Szerdán erősen és közepesen felhős időszakok és területek egyaránt lesznek, majd éjszaka csökken a felhőzet, és az ország északi, északkeleti részén többfelé köd képződik. Csütörtökön a köd a legtöbb helyen feloszlik, és ott is változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd a délutáni óráktól észak felől megvastagszik a felhőzet.

Késő délutántól, estétől egyre több helyen várható eső, záporeső. Mérséklődik a légmozgás, majd éjszaka helyenként megélénkül, csütörtökön többfelé megerősödik a délnyugati szél. Csütörtök estig a Kárpát-medence fölé továbbra is enyhe, váltakozó nedvességtartalmú levegő érkezik, tovább erősödik a nappali felmelegedés.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5 fok között várható.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 9 és 13, az északkeleti megyékben a tartósabban ködös tájakon 2 és 8 fok között alakul.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...