Kövesse Facebook oldalunkat!

A raklapos áruszállításra szakosodott Palletways nemzetközi árufuvarozó vállalat 13 logisztikai szolgáltató összekapcsolásával felépítette magyarországi hálózatát. A fő elosztó központot Biatorbágyon alakították ki, és fontos szerepet szánnak az ország különböző területein elhelyezkedő regionális központoknak is – közölte a cég az MTI-vel.

Az októbertől Magyarországon is fuvarozó vállalat a magyarországi üzleti tervben nyereséggel számol a piacra lépést követő egy éven belül. A tervek szerint a kezdeti időszakban napi 500 raklapot szállítanak, amelyhez 15 szállítmányozó partnervállalatot vonnak be, a későbbiekben maximum 17-18 partnerrel dolgoznának, naponta 600-900 raklapot továbbítanának – közölte a Palletways.

A tájékoztatás szerint a magyar piacra lépéshez félmillió euró tőkét fektettek be, infrastruktúrájuk napi 1000 raklap kezelését teszi lehetővé, ami gyorsan fejleszthető az igények alapján.

A magyarországi hálózat a belföldi fuvarozás mellett bekapcsolódott a vállalat 24 országot lefedő nemzetközi hálózatába.

A Palletways céget a dél-afriakai Imperial Logistics International alapította az Egyesült Királyságban 1994-ben, 400 depóval és 20 központi elosztó raktárral rendelkezik, Európa-szerte több mint húsz országban végez áruterítő szolgáltatást.

Az Imperial Logistics 50 országban, több mint 30 ezer alkalmazottal dolgozik főként Európában és Afrikában, a cégcsoport fuvarozási, raktározási és disztribúciós tevékenységet végez, logisztikai-hálózatot üzemeltet, továbbá nemzetközi szállítmányozási téren is egyre növekvő szerepet tölt be a világon.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...