Kövesse Facebook oldalunkat!

Júliustól indul az UNIQA Vízimentők Program, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és az UNIQA Biztosító közös aktivitása a biztonságos nyaralásért. Biztonságos strand, biztonságos nyár – ez a fő üzenete annak a programnak, amelyet az UNIQA és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata közösen hozott létre és jelentett be idén májusban.

Az UNIQA és a VMSZ már évek óta partnerek, az új programmal azonban még szorosabbá válik az együttműködés

A hivatalos végzettséggel rendelkező vízimentők minden nap nyitástól zárásig teljesítenek szolgálatot a balatoni fürdőhelyeken. Emellett, a július 13-tól augusztus 18-ig tartó időszakban az UNIQA Vízimentők csapata két balatoni strandon, Vonyarcvashegyen és Balatonfüreden, jól felszerelt kitelepüléssel megerősítve lesz jelen, hogy megvalósulhasson a program fő üzenete: „biztonságos strand, biztonságos nyár”.

A strandolók a vízimentők vezetésével péntekenként a balatonfüredi Kisfaludy, szombatonként pedig a vonyarcvashegyi Lidó strandon külön aktivitások és edukációs programok (pl. vízimentő kellékek bemutatása, alapvető fogalmak és alapszabályok ismertetése, szituációs feladatok vízben és vízparton, újraélesztés a parton amubabával, ügyességi játékok ajándéktárgyakért, vízimentő bemutatók) keretein belül ismerkedhetnek meg a vízimentés rejtelmeivel.

A vízimentők életbiztosítását, valamint a vízi és szárazföldi járművek casco biztosítását, ahogy eddig is, ezúttal is az UNIQA biztosítja.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...