A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége (MABIASZ) a 2018-as visegrádi konferenciáján, ünnepélyes keretek között osztotta ki a Magyar Biztosítási Terméknagydíjat „utasbiztosítás” kategóriában. Az Európai Utazási Biztosító (EUB) ezüstérmes lett – írja a cég közleménye.

A díj reális garanciát jelent

A MABIASZ tagsága az alábbi szempontok szerint díjazta a biztosítók termékeit: szolgáltatási ár/érték arány, kárrendezés (gyorsaság, pontosság, korrektség), ügyvitel, adminisztráció (kötvény kiállítása, díjbekérő kiállítása, módosítások átvezetése, támogatás).

„Büszkék vagyunk arra, hogy a MABIASZ ezüst minősítéssel ismerte el termékeink, szolgáltatásaink színvonalát. Mivel a független biztosításközvetítők teljes rálátással rendelkeznek a hazai biztosítási piacra, ezért úgy gondolom, hogy ez a díj reális garanciát jelent az ügyfélközpontúságra és a minőségi szolgáltatásokra”

– mondta a díj kapcsán Lengyel Márk, az EUB elnök-vezérigazgatója.

A Generali Csoporthoz tartozó EUB Magyarország egyetlen utasbiztosításokra szakosodott biztosítója, amely épp a tavalyi évben ünnepelte 20 éves fennállását.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...