Január végén indul a MOL LIMO, az új közösségi autómegosztó szolgáltatás! Az UNIQA Biztosító tegnap ezzel kapcsolatban bejelentette, hogy hivatalos biztosítója a MOL új városi mobilitást támogató megoldásának. A 300 autóból álló flottához a Casco biztosítást az UNIQA szolgáltatja.

Január végén indul!

Január végén indul a MOL LIMO közösségi autómegosztó szolgáltatás 100 elektromos és 200 benzines Volkswagen up! járművel, megközelítőleg 60 km2-es szolgáltatási területtel, melybe a belső budai és pesti kerületek mellett a frekventált külső kerületek jelentős részei is beletartoznak majd.

A szolgáltatás percdíjas konstrukcióban lesz elérhető, amelynek előfeltétele az applikációban vagy a weboldalon történő regisztráció.

A regisztrációt követően a felhasználó az applikáció segítségével tudja majd indítani az autó bérlését.

Okos autó + okos biztosító: Az UNIQA lett a MOL LIMO hivatalos biztosító patnere
Okos autó + okos biztosító: Az UNIQA lett a MOL LIMO hivatalos biztosító partnere

Egyetlen megosztott autó képes öt vagy akár tíz saját gépkocsit kiváltani

A közösségi autózásban élen járó európai nagyvárosok tapasztalatai alapján elmondható, hogy egyetlen megosztott autó képes öt vagy akár tíz saját gépkocsit kiváltani. Ez a közlekedési forma tehát jótékony hatást gyakorol környezetünkre, hiszen elősegíti a városokra jellemző zsúfoltság, illetve forgalom csökkentését.

Az UNIQA számára is rendkívül fontos a környezet védelme, ezért is örülnek annak, hogy a társaság részese lehet ennek a kezdeményezésnek.

A MOL LIMO-ról ide kattintva lehet többet megtudni.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...