Kövesse Facebook oldalunkat!

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) által szervezett rendezvény gálaestjén átadták az elmúlt évben legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítóknak járó díjakat, amelyek közül hármat a Generali, egy-egy díjat pedig az AIG és a Mapfre vihetett haza.

Öt kategóriában osztottak díjakat

A független biztosítási alkuszok 2004 óta minden évben díjazzák azokat a biztosítókat, amelyek az elmúlt év során a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtották. A szakmai berkekben régóta nagy elismerésnek számító Biztosítási Nagydíjat idén négy helyett immár öt kategóriában ítélték oda az alkuszok. A szavazáson résztvevő szakemberek a különféle értékelő kérdésekre összesen közel 18 ezer választ adtak, melyek alapján 2017-ben az alábbi biztosítók bizonyultak a legjobbnak:

  • a lakossági, valamint vállalati vagyonbiztosítások, illetve a gépjármű-biztosítás kategóriában a Generali Biztosító Zrt,
  • a személybiztosítás kategóriában az AIG Europe Limited magyarországi fióktelepe, míg
  • az idén első alkalommal meghirdetett utasbiztosítás kategóriában a Mapfre Asistencia S.A. magyarországi fióktelepe

kapta meg az alkuszszövetség első díját. A biztosítói összteljesítményt értékelő Biztosításszakmai Nívódíjat az idei évben a Generali Biztosító Zrt. vehette át.

BIZTOSÍTÁSSZAKMAI NAGYDÍJ 2017.
Lakossági vagyonbiztosítás Vállalati vagyonbiztosítás
1. Genrali 1. Generali
2. Aegon 2. Aegon
3. Signal 3. Uniqa
Személybiztosítás Gépjárműbiztosítás
1. AIG 1. Generali
2. CIG Pannónia 2. Aegon
3. Collonade 3. Allianz
Utasbiztosítás  Biztosítási Nívódíj 2017.
1. Mapfre Asistancia 1. Generali
2. Vienna Life
3. AIG – 

 

A Biztosításszakmai Konferencia hosszú évek óta a biztosítási szakma egyik csúcseseményének számít. A rendezvény két napján a terület valamennyi szegmenséből érkező, összesen közel 800 vendég vitatja meg közösen a biztosítási piac aktuális kérdéseit, megoldásokat keresve az aktuális problémákra. 

Tetszett a cikk? Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...