Kövesse Facebook oldalunkat!

Júliustól új igazgatósági terület jött létre Thomas Dockal irányításával, Malicskó Gábor felel a Lakossági Üzletágért, Pavel Kopylov pedig a Pénzügyi és Kockázatkezelési Igazgatóságot vezeti. A szakemberek az UNIQA célkitűzéseinek megfelelően az ügyfélközpontú termékstratégia megvalósításában támogatják a vezérigazgatót, Kurtisz Krisztiánt.

Malicskó Gábor – aki 2023 május végén érkezett a vállalathoz, július 1-től az igazgatóság tagjaként látja el a Lakossági Üzletág stratégiai irányítását. A szakember közel 20 év biztosítási szektorban szerzett tapasztalattal a háta mögött jelentős tudással rendelkezik a termékfejlesztés, a kockázatvállalás és az árazás területén. Az Allianz Biztosítónál a viszontbiztosítási területen kezdte szakmai pályafutását, majd kockázatkezelési vezetőként, illetve vezető aktuáriusként tevékenykedett. Ezt követően 2015-től a Vállalati Üzletágat és az árazási területet, majd a teljes technikai területet vezette. 2020-tól a Termék és Portfólió Menedzsment Divízióért felelős igazgatósági tagjaként vett részt a vállalat irányításában.

Pavel Kopylov a Pénzügyi és Kockázatkezelési Igazgatóság stratégiai vezetését Herbert Schellmanntól vette át. A szakember a cégcsoporton belülről érkezik, közel 10 éve dolgozik az UNIQA-nál. 2016-tól kezdve ő töltötte be az IC Raiffeisen Life CFRO pozícióját, előtte pedig a Pénzügyi terület vezetését látta el. Több mint 15 év biztosítói múltja, tanácsadói háttere és mély számviteli szaktudása mellett, IFRS17 terén is komoly tapasztalattal rendelkezik.

A személyi változások mellett, Thomas Dockal vezetésével létrejött a Működésért Felelős Igazgatóság, mely fontos mérföldkő a vállalat életében, hiszen ezáltal az operációs folyamatok és a működés fejlesztése még nagyobb hangsúlyt kaphatnak – összhangban az UNIQA stratégiai törekvéseivel.

Büszke vagyok arra, hogy ilyen kiváló szakemberekkel folytathatjuk az UNIQA ügyfélközpontú termékstratégiájának és fejlesztéseinek megvalósítását. Az UNIQA hosszútávú stratégiában gondolkodik, továbbra is a biztosítási szektor meghatározó szereplői kívánunk maradni, tovább növelve piaci részesedésünket a fókuszterületeinken. A most lezajlott megújulás és új menedzsmentünk is ezt hivatott tovább építeni.

– nyilatkozta Kurtisz Krisztián, vezérigazgató.

Nyitókép: Uniqa Biztosító

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...