Barion Pixel
27.1 C
Budapest
- 2022. június 27.
/  László
Kezdőlap Címkék NATO

Címke: NATO

Nem csatlakoznak: Szerbia nehezen feledi azt a 10.000 bombát, amit a NATO 1999-ben rájuk...

Szerbia nem csatlakozik a NATO-hoz, mert nem tudja elfelejteni a szövetség 1999-es agressziója során megölt gyerekeket - mondta Aleksandar Vučić szerb államfő hétfőn a nagykikindai választási nagygyűlésen.

A mennybe megyünk? Putyin készenlétbe helyezi Oroszország elrettentő (nukleális) erőit

Különleges szolgálati mód bevezetését rendelte el az orosz hadsereg elrettentő erőinél Vlagyimir Putyin orosz elnök, a Nyugat részéről elhangzott agresszív kijelentésekre hivatkozva.

Vlagyimir Putyin: Haditechnikai lépéseket teszünk, ha a NATO tovább közelíti az orosz határt

Oroszország kész haditechnikai lépéseket tenni, ha a NATO tovább közeledik a határai felé - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök az orosz védelmi minisztérium kollégiumának keddi tanácskozásán.

Valgyimir Putyin nem tűri a NATO keleti irányú bővítését

Oroszország a partnereivel együtt ezután is tartja magát ahhoz, hogy megengedhetetlen a NATO keleti bővítése, és ez ellen jogi garanciákra van szükség - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Moszkvában akkreditált új külföldi nagykövetek megbízólevél-átadási szertartásán.

Putyin: Veszélyt jelent Oroszországra a NATO bővítése

Veszélyt jelent Oroszországra, hogy a NATO közeledik a határai felé, Moszkva mindemellett többször is kifejezte együttműködési szándékát a szövetségnek - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden Szocsiban az orosz hadiipar és a hadiflotta fejlesztéséről tartott egyik tanácskozáson.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK