Barion Pixel
14.5 C
Budapest
- 2024. június 15.
/  Jolán, Vid
Kezdőlap Címkék NATO

Címke: NATO

Orbán Viktor: A NATO nem azért jött létre, hogy más országok területén hajtson végre...

Fegyverek helyett békére van szükség Ukrajnában - hangsúlyozta a miniszterelnök kedden a Facebook-oldalán közzétett videóban. Orbán Viktor a vilniusi kétnapos NATO-csúcs legfontosabb kérdésének az...

Egy háborúban meg is lehet halni: 12 sebesült magyar katonát hoztak haza Koszovóból

A magyar katonák bizonyították rátermettségüket, azt, hogy bízhatunk bennük, rendületlenül helytállnak, bármilyen feladat elé is kerülnek külföldön vagy itthon

Megszavazták: Hozzájárult a parlament Finnország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés hétfőn Finnországnak az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO) történő csatlakozásához.

Novák Katalin: A béke a legfontosabb cél

A békét kell prioritásaink között az első helyre tenni - hangsúlyozta Novák Katalin köztársasági elnök szerdán a kelet-európai NATO-tagállamokat tömörítő csoport, a Bukaresti Kilencek csúcstalálkozóján Varsóban.

TUxit? – Májusban kiderül kilép-e a NATO-ból Törökország

Májusban parlamenti és elnökválasztást tartanak Törökországban, amelyek meghatározzák az ország jövőbeli külpolitikáját. Ezt az oroszországi Arab és Iszlám Tanulmányok Központjának vezető kutatója, Borisz Dolgov történész nyilatkozta a Pravda.Ru-nak

Valgyimir Putyin értékel: A Nyugat ágyútölteléknek használja Ukrajnát

A Nyugat megingatta az európai biztonság rendszerét, és ágyútölteléknek használja Ukrajnát - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a X. Moszkvai Nemzetközi Biztonsági Konferencia részvevőihez intézett keddi beszédében.

Nem csatlakoznak: Szerbia nehezen feledi azt a 10.000 bombát, amit a NATO 1999-ben rájuk...

Szerbia nem csatlakozik a NATO-hoz, mert nem tudja elfelejteni a szövetség 1999-es agressziója során megölt gyerekeket - mondta Aleksandar Vučić szerb államfő hétfőn a nagykikindai választási nagygyűlésen.

A mennybe megyünk? Putyin készenlétbe helyezi Oroszország elrettentő (nukleális) erőit

Különleges szolgálati mód bevezetését rendelte el az orosz hadsereg elrettentő erőinél Vlagyimir Putyin orosz elnök, a Nyugat részéről elhangzott agresszív kijelentésekre hivatkozva.

Vlagyimir Putyin: Haditechnikai lépéseket teszünk, ha a NATO tovább közelíti az orosz határt

Oroszország kész haditechnikai lépéseket tenni, ha a NATO tovább közeledik a határai felé - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök az orosz védelmi minisztérium kollégiumának keddi tanácskozásán.

Valgyimir Putyin nem tűri a NATO keleti irányú bővítését

Oroszország a partnereivel együtt ezután is tartja magát ahhoz, hogy megengedhetetlen a NATO keleti bővítése, és ez ellen jogi garanciákra van szükség - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Moszkvában akkreditált új külföldi nagykövetek megbízólevél-átadási szertartásán.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK