Barion Pixel
26.9 C
Budapest
- 2022. augusztus 11.
/  Zsuzsanna, Tiborc
Kezdőlap Címkék K&H Bank

Címke: K&H Bank

K&H: Az SZJA-visszatérítés 33 százalékát a megélhetési költségekre fordították a családok

A gyermekes családok az év eleji személyi jövedelemadó-visszatérítés 33 százalékát a mindennapi megélhetési költségek fedezésére, ugyancsak 33 százalékát megtakarításaik gyarapítására fordították

A K&H Bank új digitális megoldást vezet be a lakásvásárlást tervezők számára

A lakásvásárlást tervezők számára új digitális megoldást vezet be a K&H. Évente körülbelül 150 ezer lakásadásvétel történik Magyarországon és nagyjából 80 ezer lakáshitel-szerződés köttetik. Ez a két piac jelenik meg a 29 ingatlanhirdetős oldal ajánlatait figyelő Realmonitor által fejlesztett Ingatlanhirdetés Figyelő app-ban, július 18-tól.

K&H elemzés: Megérzi az orosz-ukrán konfliktust és a magas inflációt a nagyvállalati szektor

Újra negatívba, mínusz három pontra csökkent a K&H nagyvállalati növekedési index 2022 második negyedévére, mivel a cégeknek jelentős nehézségeket okoz az infláció, az orosz-ukrán konfliktus és a gyenge forint.

Kalandra fel! Külföldön próbálná ki magát a dolgozó fiatalok harmada a K&H-felmérése szerint

Külföldön próbálná ki magát a dolgozó fiatalok harmada - derül ki a K&H ifjúsági indexéhez végzett felmérésből.

K&H: Négyszeresésre nőtt a társadalmilag felelős befektetések értéke

A pénzügyek területén is egyre népszerűbbek a lakossági fenntartható megoldások: a társadalmilag felelős befektetések értéke 2021-ben megnégyszereződött és elérte a 60 milliárd forintot a K&H-nál.

K&H felmérés: A KKV-k 89 százaléka rendelkezik biztosítással

A magyar kis- és közepes vállalkozások majdnem mindegyike, 89 százaléka rendelkezik valamilyen biztosítással - közölte a K&H csütörtökön az MTI-vel.

K&H elemzés: Irányváltás a piacon, “lecserélik” az olajat

Az Ukrajnában zajló katonai konfliktus és az Oroszországgal szemben érvénybe léptetett szankciók nagy felfordulást okoztak a piacokon, többek között a nyersanyagoknál is.

Lecsapott az MNB: Közel 70 milliós bírságot szabtak ki a K&H bankcsoportra

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 67,3 millió forint felügyeleti bírságot szabott ki a K&H bankcsoportra - közölte a jegybank kedden az MTI-vel.

Újra zavartalanul működik a K&H Bank mobilbank és e-bank

Helyreállt, és zavartalanul működik a K&H e-bank és K&H mobilbank, elhárították a hibát - közölte a pénzintézet hétfőn délután az MTI-vel.

Home-office királyok: Akár biztosításközvetítő is lehet másodállásban

Magyarország le van maradva a részmunkaidős és távmunka tekintetében az Unióhoz képest. Ezen a téren a koronavírus-járvány javított, de még komoly fejlődésre van szükség, hogy a 4,8 százalékos magyar arány megközelítse az uniós 18 százalékos átlagot.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK