Barion Pixel
25.7 C
Budapest
- 2024. július 14.
/  Örs, Stella
Kezdőlap Címkék K&H Bank

Címke: K&H Bank

Fenntarthatóság: A K&H Bank arra figyelmeztet, hogy feléljük a jövőnket

Magyarország túlfogyasztásának napja május 25-ére esik, és ezzel a nem túl hízelgő helyezéssel olyan országokat előz meg, mint Svájc vagy az Egyesült Királyság. A Föld egésze idén aggasztóan korán, már július 25-én eléri azt a pontot, amelytől kezdve bolygónk lakossága már saját természeti erőforrásait éli fel.

A KBC csoport profitja tavaly 21 százalékkal nőtt

A Magyarországon a K&H Bankban érdekelt KBC Bank belga biztosító és bankcsoport adózott eredménye 3,402 milliárd euróra emelkedett a 2022. évi 2,818 milliárd euróról, a részvényarányos nyereség pedig 6,64 euróról 8,04 euróra nőtt tavaly - közölte a cég a honlapján.

Hangalapú digitális forintátutalás elsőként a magyar pénzügyi szektorban a K&H Banktól

Szóbeli utasítás alapján is lehet forintátutalást kezdeményezni a K&H mobilbankjában. A K&H tavaly novemberben indította útjára Kate-et, a mesterséges intelligencián alapuló digitális pénzügyi asszisztenst, akivel az ügyfélkör 65 százaléka már találkozott, 6,5 százaléka pedig havi szinten igénybe is vesz.

Értéknek tekintik a cégvezetők a fenntarthatóságot a K&H Bank felmérése szerint

A cégvezetők jelentős része értéknek tekinti a fenntartható működést, nem csupán költségként veszi figyelembe - közölte a K&H kedden az MTI-vel.

K&H: Stabil a foglalkoztatottság a kisvállalkozói szektorban

Stabil a foglalkoztatottság a kis- és középvállalkozói (kkv) szektorban, ráadásul az érintett cégek közül 10-ből 7 készül béremelésre, átlagosan 9 százalékos mértékben - közölte a K&H a legutóbbi kkv bizalmi index kutatása alapján szerdán az MTI-vel.

K&H Bank: Egyelőre kivárnak a vállalatok az innovációval

A digitalizáció tartja szinten a hazai vállalatok innovációs tevékenységét. Új termékek, szolgáltatások bevezetésével kivárnak a vállalatok, inkább saját háttérfolyamataikat igyekeznek hatékonyabbá tenni. Így a K&H innovációs indexe szinten maradt.

K&H: Sokan választják a kedvezményes lakáshiteleket

A lakáshitelek iránti kereslet visszafogottnak mondható, ám a kedvezményes kamattal elérhető energiatakarékos ingatlanokhoz igényelhető piaci K&H zöld lakáshitel – amely megfelel a magyar jegybank zöld elvárásainak – kivétel ez alól - közölte a K&H.

K&H fenntarthatósági kutatás: Érdeklődés van, a vállalati szféra mégsem lép

Budapest, 2023. április 13., csütörtök (MTI) - Két ponttal 40 pontra nőtt a K&H fenntarthatósági indexe - közölte a K&H a legfrissebb felmérése alapján.

K&H kutatás: Némileg javult a kkv-k eredményvárakozása és beruházási szándéka

A magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások eredményvárakozása és beruházási szándéka éves időtávon némileg javult tavaly novemberben a negyedévvel korábbihoz képest, miközben az árbevétel-előrejelzésük stagnált a K&H kkv bizalmi index legutóbbi felmérése alapján.

Évértékelő: A K&H Biztosító nettó eredménye 6 milliárd forint lett

Tíz százalékkal, 67,6 milliárd forintra csökkent 2022-ben a K&H Bank adózás utáni nyeresége - közölte a K&H Bank pénzügyi divíziója az évértékelő sajtótájékoztató keretében. A K&H Biztosítónál az életbiztosítási és a nem-életbiztosítási terület bevétele is melekedett.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK