Barion Pixel
17.3 C
Budapest
- 2024. április 14.
/  Tibor
Kezdőlap Címkék Felelősségbiztosítás

Címke: felelősségbiztosítás

Generali felmérés: autóbalesetből kevesebbet, betörésből többet tanulunk

Egy kutatás szerint az autóbalesetet elszenvedőknek csupán a fele változtatott vezetési szokásain az eset után, a betörést átélt válaszadóknak viszont közel 80 százaléka tett valamit azért, hogy a jövőben elkerülje a bajt - közölte a Generali Biztosító az MTI-vel.

Groupama Biztosító: akár egyetlen pillanat alatt tönkremehet egy vállalkozás

Öt éve folyamatosan növekszik a három napon túli gyógyulással járó munkahelyi balesetek száma: 2016-ban meghaladta a 23 ezret. Idén csak az első félévben közel tízezer balesetet szenvedtek el a magyar munkavállalók. 

Szakmai felelősségbiztosítás a közműbekötési munkálatokra

A villany-, illetve vízvezeték-szerelőknek szeptember elsejétől kötelező minimum egymillió forint összegig fedezetet nyújtó felelősségbiztosítást kötniük, de ez csak a közműbekötési munkálatokra vonatkozik - hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ)

Szeptembertől megváltozott a szakmai felelősségbiztosítás szabályozása

Szakmai felelősségbiztosítást írnak elő bizonyos tevékenységet végzők számára a szeptember elsejétől életbe lépett kormányrendeletek - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) kedden az MTI-vel.

Új szabályozást sürget a szakmai felelősségbiztosításokra a Biztosítási alkuszok szövetsége

Elavultnak tartja a szakmai felelősségbiztosításokkal kapcsolatos szabályozás számos pontját a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK