Barion Pixel
25.8 C
Budapest
- 2024. július 14.
/  Örs, Stella
Kezdőlap Címkék Dóka Imre

Címke: Dóka Imre

Katasztrófavédelem: Több mint 500 esetnél avatkoztak be a tűzoltók hétfőn

Több mint ötszáz esetnél avatkoztak be a tűzoltók a hétfői vihar miatt: leginkább az útra, épületekre dőlt fák, sérült tetőszerkezetek és közművek miatt riasztották a tűzoltókat az ország több vármegyéjében

Katasztrófavédelem: Több mint 200 helyszínre riasztották a tűzoltókat

Kétszázkilenc helyszínre riasztották a tűzoltókat az országban a csütörtöki vihar miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőhelyettese péntek reggel az MTI-vel.

Ismét másodfokú riasztásokat adtak ki: Zivatarok várhatók!

Szerda délután ismét másodfokú riasztásokat adott ki zivatarveszély miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken a következő órákban olyan heves zivatarok alakulhatnak ki, amelyeket károkozó szél, jelentős mennyiségű csapadék, illetve jégeső kísérhet.

A biztosítás nem kamu! Tavaly több mint hétezer lakástűzhöz vonultak ki a tűzoltók

Tavaly 7186 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat, csak az utolsó negyedévben 2000 alkalommal. Több mint nyolcvanan életüket vesztették, és tavaly is több mint húszan haltak meg szén-monoxid-mérgezés miatt - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Viharkárok: Több mint nyolcvan helyre hívták a tűzoltókat Győrben

Rövid időn belül több mint nyolcvan helyre hívták a tűzoltókat Győrben és környékén, elsősorban a vihar következtében kidőlt fák miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedd este az MTI-vel.

Katasztrófavédelem: Jellemzően a sok eső miatt riasztották a tűzoltókat

A keddi zivataros, esős időjárás következményeként jellemzően a sok csapadék adott munkát a tűzoltóknak - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) helyettes szóvivője kedd kora este az MTI-vel.

Katasztrófavédelem: Károkat okoz az erős szél az ország északkeleti részén

Károkat okoz az erős szél Magyarország északkeleti részén, főként kidőlt fákhoz riasztják a tűzoltókat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője pénteken az MTI-vel.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK