Kövesse Facebook oldalunkat!

A Miniszterelnökséghez tartozó területek jól és stabilan működnek, a kormányhivatalok az Ukrajnából menekültek segítésében kiemelkedően helytállak, az árstopok és a kötelező akciózás ellenőrzése is jól működött – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottsága előtti éves meghallgatásán kedden.

Gulyás Gergely kérdés kapcsán kitért a svéd NATO-csatlakozás ügyére, amelyről azt mondta, Magyarország egy erős NATO-ban érdekelt, ezért is nyújtotta be a kormány az Országgyűlésnek a ratifikációt, ami „előbb-utóbb megtörténik”.

A vendégmunkásokról rendelkező törvényről a miniszter azt mondta, ez Európa legszigorúbb jogszabálya lesz, és csak bizonyos számú külföldi munkavállalót és csak bizonyos szakmákban enged foglalkoztatni az új szabályozás.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...