Kövesse Facebook oldalunkat!

Több mint egy kilogramm heroint és más kábítószereket találtak egy házaspár újpesti lakásában és egy üzemben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a kábítószerbűnözés elleni osztály nyomozói január 23-án délután Újpesten elfogtak egy házaspárt, amelynek tagjai a nyomozás adatai szerint rendszeresen árultak drogokat.

Lakásukban és egy általuk használt üzemben összesen több mint egy kilogramm heroint, 25 gramm marihuánát és 26 metadon tablettát foglaltak le, melyek feketepiaci értéke majdnem harminchat millió forint. Elfogták azt a nőt is, akitől a gyanú szerint beszerezték a továbbértékesített kábítószereket, az ő autójából 3 millió 700 ezer forintot foglaltak le a nyomozók – tették hozzá.

Az 53 éves férfit és 36 éves feleségét, valamint 42 éves társukat a rendőrök kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket; a bíróság azóta elrendelte letartóztatásukat – áll a közleményben.

Nyitókép: Unsplash / Pexels

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...