Kövesse Facebook oldalunkat!

A Dunántúlon és a középső országrészben erősen vagy közepesen felhős lesz az ég, a Tiszántúlon viszont gyengén felhős, napos idő várható. A Dunántúlon, később már a középső tájakon is egyre többfelé alakulnak ki záporok, zivatarok. Heves zivatarok is kialakulnak, amelyekhez károkozó szélroham, jégeső is társulhat!

Az éjszaka során tovább növekszik a felhőzet, illetve továbbra is várhatóak záporok, zivatarok. A csapadék súlypontja kissé keletebbre tolódik, és a heves kísérőjelenség egyre inkább a felhőszakadás lehet.

Szombaton erősen felhős égkép lesz a jellemző, ez alól kivételt az ország északkeleti része képez majd, ott számíthatunk a legtöbb szűrt napsütésre. Nagyobb számban a Dunántúlon, illetve a középső országrészen alakulhatnak ki több hullámban záporok, zivatarok, illetve eső is. Kelet, északkelet felé haladva csökken a csapadékhajlam.

Péntek délután a délkeleti, szombaton az északi, északnyugati szelet kísérhetik élénk, helyenként erős széllökések. Zivatarok környezetében azonban viharos, erősen viharos szélrohamok is előfordulhatnak!

Nyitókép: Unsplash / Illusztráció.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...