Kövesse Facebook oldalunkat!

Jobbára derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. Éjjel túlnyomóan derült lesz az ég.

Hétfőn eleinte napos időre számíthatunk. Késő délelőtt északnyugat felől egy gyengülő hidegfront szakadozott felhőzete érkezik, amely délkelet felé húzódik. Estétől északnyugati irányból már egyre többfelé kiderül az ég. Főleg az ország északnyugati felén helyenként előfordulhat záporeső, zivatar. Az északi szél vasárnap kevesebb helyen, hétfőn sokfelé megerősödik, néhol viharos lökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 26 és 32 fok között valószínű.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...