Kövesse Facebook oldalunkat!

Hajnalig nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, és főleg hazánk délkeleti, keleti felén még többfelé várható eső, zápor. Hajnaltól nyugat, északnyugat felől csökken a felhőzet.

Vasárnap a felhőátvonulások mellett az ország nagy részén több órára kisüt a nap, de főleg az Északi-középhegységben, illetve a Tiszántúlon, estig még lehetnek erősen felhős körzetek. Ott elszórtan kialakulnak záporok, néhol esetleg jégdarával, hódarával, másutt általában száraz idő várható, legfeljebb egy-egy futó zápor fordulhat elő. Az északnyugati, északi szelet szombaton nagy területen, vasárnap főként a dunántúli hegyekben néhol viharos lökések kísérik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap többnyire 11 és 15 fok között alakul.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...