Kövesse Facebook oldalunkat!

Karambolozott Arnold Schwarzenegger volt kaliforniai kormányzó – és színész – Los Angelesben péntek este. A balesetben négy jármű volt érintett, Schwarzenegger GMC-je, egy Toyota Prius, egy Porshce Taycan, valamint még egy további autó is. Schwarzenegger képviselője azt mondta a People magazinnak, hogy ő maga nem sérült meg a balesetben.

Schwarzenegger jól van, jelenleg csak a balesetben megsérült nő miatt aggódik.

A baleset 16 óra 35 perc körül történt. a West Sunset Boulevardon és az Allenford Avenue-n – közölte a Los Angeles-i Rendőrkapitányság a sajtóközleményében.

Amikor a West L.A. terület tisztjei a helyszínre értek, megállapították, hogy négy jármű érintett a balesetben

– mondta a rendőrség.

Egy nőt kórházba szállítottak a fejét ért horzsolás miatt. Alkoholos befolyásoltság vagy droghasználatra utaló jelek nem merültek fel az ütközés okaként. Az összes fél a helyszínen maradt – tette hozzá az rendőrség.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...