Kövesse Facebook oldalunkat!

Nyugaton többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, de a Kelet-Dunántúlon lassacskán csökken a felhőzet. Nyugat-Dunántúlon a havazás mellett, néhol átmeneti havas eső sem kizárt. Keleten estig közepesen felhős idő lesz a jellemző, helyenként hózáporokkal, majd kiderül az ég. Éjjel az ország nagy részén derült lesz az idő, csak a Nyugat-Dunántúlon maradhat felhős az ég, hétfő reggelig fokozatosan megszűnik a havazás.

Hétfőn jobbára derült ég, és többórás napsütés várható számottevő csapadék nélkül. A nyugati határ közelében lehetnek erősen felhős vagy borult területek, de délután ott is kiderül az ég, és megszűnik a csapadék. Az északi, északnyugati szél vasárnap főként a Tiszántúlon lesz erős, néhol viharos. Az északkeleti határ környékén és a Dunántúli-középhegységben hófúvás is lehet. Az északkeletire forduló szél hétfőn mérsékelt marad.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és -10 fok közé süllyed, de a derült, hóval fedett tájakon -11, -17 fok is előfordulhat.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfő délután 0 fok körül alakul, de az északkeli határnál -2, -4 fok is lehet.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...