Kövesse Facebook oldalunkat!

A négyszer beoltott védelmi miniszter azt mondja, hogy „jól érzi magát”, mindenkit buzdít az oltakozásra, azt mondta otthonról fog dolgozni; Az ellenzéki Meir Porush ugyancsak elkapja a vírust – írta a Times of Israel hírportál.

Benny Gantz védelmi miniszternél COVID-19-fertőzést diagnosztizáltak – közölte a miniszter hivatala pénteken, és otthonából fog dolgozni, ahol karanténban van.

KORÁBBAN ÍRTUK

Dagiország: Továbbra is Magyarország Európa legelhízottabb nemzete

Május 18-a az Európai Elhízás Napja. Az elhízás népbetegség, sőt nem túlzás azt állítani, hogy már-már világméretű járvány. Sajnos hazánk Európa legelhízottabb nemzete az OECD adatai alapján, így nem csak a megelőzés, hanem a kezelés is kiemelt fontossággal bír.

PeakShop: A nők meghíztak, a férfiak még inkább elhíztak a pandémia alatt

Számottevően, hét százalékkal emelkedett a túlsúlyosak aránya a felnőtt lakosság körében Magyarországon a koronavírus-járvány kitörése óta. A nők átlagosan négy, a férfiak három kilogramm karanténtúlsúlyt szedtek magukra 2019 óta.

A közlemény szerint a 62 éves Gantz négy adag koronavírus elleni oltást kapott. A miniszter otthonában a korábban telepített speciális rendszerek segytségével folytathatja a napi munkáját.

Gantz a Twitteren ezt írta: 

Jól érzem magam, mert be vagyok oltva. Maradjatok egészségesek, tartsátok be az [egészségügyi] szabályokat

Csütörtökön Gantz Naftali Bennett miniszterelnökkel, Aviv Kohavi IDF vezérkari főnökével és a hadsereg más magas rangú tisztjeivel találkozott Tel-Avivban – jegyezte meg a Kan közszolgálati műsorszolgáltató. Ez valószínűleg minden részt vevőt vizsgálatra késztet.

KORÁBBAN ÍRTUK

Akárcsak az emberek: Az elhízott kutyák is rövidebb életűek

Rövidebb ideig élnek az elhízott kutyák, mint normális testsúlyú társaik egy brit kutatás szerint. A Liverpooli Egyetem és a Mars kisállateledel-gyártó cég kutatóközpontjának szakemberei által végzett kutatás kimutatta, hogy akár két és fél évvel megrövidítheti a kutya életét az elhízás.

Az elhízás több áldozatot szed, mint a dohányzás Angliában és Skóciában

Az elhízás már több halálos áldozatot követel Angliában és Skóciában, mint a dohányzás - állapította meg egy brit tanulmány, amelyről a BBC News számolt be csütörtökön.

Gantz csatlakozik a kormány azon minisztereinek listájához, akik a közelmúltban COVID-fertőzöttek lettek, köztük Yair Lapid külügyminiszter, Avigdor Liberman pénzügyminiszter, Chilli Tropper kulturális és sportminiszter, Ze’ev Elkin lakásügyi miniszter és Omer Barlev közbiztonsági miniszter.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...