Kövesse Facebook oldalunkat!

Az ország északi felében a felhők, míg délen a napsütés lesz túlsúlyban, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egy részén párás, ködös maradhat az idő, és ott szitálás, kisebb eső előfordulhat.

Éjszaka nagy területen képződik köd és rétegfelhőzet, amely vasárnap az északkeleti megyékben nem oszlik fel, középen és nyugaton azonban több-kevesebb napsütés is lehet. Az északnyugati szél eleinte többfelé lesz élénk vagy erős, de a Délnyugat-Dunántúlon és északkeleten gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. Vasárnap csak kevés helyen élénkül meg a szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap a naposabb részeken 10 és 15, északkeleten viszont csak 5 és 9 fok között valószínű.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...