Kövesse Facebook oldalunkat!

Jelentősen, 45,1 milliárd forintra ugrott az Erste Bank adózás utáni nyeresége az első kilenc hónapban az előző év azonos időszaki 12 milliárd forinthoz képest – ismertette Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója a pénzintézet eredményeit bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Hangsúlyozta: eredményes első kilenc hónapot zárt az Erste Bank. A profit jelentős emelkedése részben a működési eredmény 37,8 százalékos növekedésének eredménye, ami 76 milliárd forint lett. A bank működési bevételei – részben egyedi hatások miatt – gyorsan, 23,4 százalékkal emelkedtek, míg a működési költségek visszafogottabban,9,2 százalékkal nőttek.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...