Kövesse Facebook oldalunkat!

Eleinte változóan felhős idő lesz, estétől átmenetileg csaknem mindenütt kiderül az ég. Az éjszaka második felében ismét vastagabb fátyolfelhőzet érkezik északnyugat felől. Ugyanakkor az északkeleti megyékben is vastagabb lehet helyenként a felhőzet.

Hajnalra ködfoltok képződnek. Kedden a ködfoltok megszűnését követően a többnyire kevés gomoly-, és a viszonylag sok fátyolfelhő mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Késő estétől érkezhet északnyugat felől vastagabb felhőzet. Csapadék nem várható. Az Észak-Dunántúlon időnként megélénkül az északnyugati, kedden a déli, délnyugati szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +6 fok között várható.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 14 és 19 fok között alakul.

A Kárpát-medence időjárását kedd estig döntően egy anticiklon határozza meg. Folytatódik a csendes őszi idő. A hőmérséklet lényegesen nem változik.

Időjárási helyzet Európában

  • Az Atlanti-óceán felett markáns ciklon örvénylik, amely nedves levegőt szállít a Brit-szigetek fölé. Kontinensünk nyugati partvidékén a szél is sokfelé feltámad.
  • Ugyancsak változékony, több helyütt csapadékos, szeles időt okoz a Kelet-európai-síkság északi felén található alacsony nyomású légörvény.
  • Ezzel szemben szárazföldünk nagy részén anticiklon, a benne uralkodó leszálló légáramlat alakítja az időjárást.
  • A több helyen párás, ködös éjszakai, hajnali órákat követően inkább csak gomoly-, illetve fátyolfelhők zavarják a napsütést, számottevő csapadékot nem jelentenek.

Nyitókép: Unsplash.

KORÁBBAN ÍRTUK

A nagy lerohadás: A Facebook hétfő délután 6-kor globálisan elérhetetlenné vált

Amerikai idő szerint hétfőn délben globálisan elérhetetlenné vált a Facebook közösségi oldal és az óriásvállalat tulajdonában lévő egyéb platformok, mint az Instagram és a WhatsApp - számolt be az amerikai sajtó.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...