Kövesse Facebook oldalunkat!

A hétvégén az ország nagy részén napos időnk lesz gomolyfelhőkkel, amelyekből általában nem kell csapadékra számítanunk. Az északkeleti megyékben azonban szinte mindvégig sok lesz a felhő, ott szombaton zápor, zivatar, éjszaka a határvidéken nagyobb eső is várható, de még vasárnap is előfordulhat néhol záporeső.

Hajnaltól nyugaton is megnövekszik a felhőzet, főleg a Dél-Dunántúlon emiatt vasárnap kicsit kevesebbet süthet a nap. Az északnyugati szél szombaton nagy területen lesz élénk, a Komárom-Szeged szélcsatornában erős, de vasárnapra mérséklődik, és már csak az említett sávban várható élénkülés.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 26 és 31 fok között várható.

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...