Kövesse Facebook oldalunkat!

Folytatódik a napos idő gomolyfelhőkkel, Sopron vidékén élénk déli széllel.
Éjjel még nem várható érdemi változás, majd hajnaltól már több felhő sodródik fölénk, így szombaton kissé kevesebb napsütés várható.

A zártabb felhőzetből északkeleten, a nagyra növő gomolyfelhőkből pedig délután a nyugati megyékben, este a Dunántúlon máshol is számíthatunk záporok, helyenként zivatarok kialakulására.

A legnyugodtabb idő az ország középső tájain várható. Élénk lesz a déli, délnyugati szél, de zivatarok környezetében erős vagy viharos lökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 15 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 23 és 29 fok között várható, a felhős északkeleti tájakon lesz a leghűvösebb.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...