Kövesse Facebook oldalunkat!

Kiemelkedően kezdte az évet a Gránit Bank: április végi mérlegfőösszege meghaladta a 614 milliárd forintot, 72 százalékkal nőtt, adózás előtti eredménye pedig több mint egymilliárd forint lett, ami hatszorosa az előző év azonos időszakinak – ismertette Hegedüs Éva, a pénzintézet elnök-vezérigazgatója online sajtótájékoztatóján kedden.

Hirdetés (x)

Kiemelte: az elmúlt 11 évben a Gránit Bank a leggyorsabban növekvő hazai bank volt, ez a növekedés nem állt meg, 2021 is jól kezdődött. A bank által kezelt számlák száma közel 80 ezerre nőtt – ebből közel 70 ezer lakossági számla -, így április végén ez 22 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...