Kövesse Facebook oldalunkat!

Nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, a vastagabb felhők az északi, északkeleti részekre összpontosulnak. Az utóbbi felhősebb részeken többfelé lesz még eső, zápor, sőt zivatarok is kialakulhatnak. Ahol már kevesebb lesz a felhő, ott inkább csak elszórtan lehet záporeső. Éjszaka a csökkenés eléri a keleti részeket is, ott pára-, ködfoltok is képződnek, ezzel egy időben nyugat felől ismét felhősödés kezdődik. Reggelre a Nyírséget kivéve mindenütt beborul az ég, és intenzív csapadékhullás kezdődik.

Hirdetés (x)

Hétfőn országszerte borult idővel indul a nap, sokfelé lesz lesz kiadós eső, zápor, helyenként beágyazott zivatar. A legtöbb esőre az Észak-Dunántúlon és az északi megyékben számíthatunk. Délután már szakadozni vékonyodni kezd a felhőzet nyugat felől, és a csapadék is egyre inkább az északkeleti tájakra korlátozódik, kisebb záporok azonban még lehetnek máshol is. A nyugatias szél eleinte délire, délkeletire fordul és megélénkül, majd hétfőn már egyre nagyobb területen az északnyugati szél lesz a meghatározó, ami erős, néhol viharos lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 14 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 15 és 20 fok között valószínű, de a tartósan csapadékos részeken pár fokkal hűvösebb is lehet.

Nyitókép: MTI / Illusztráció.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...