Kövesse Facebook oldalunkat!

Mint írták, mostanáig április 26-án mínusz 5,3 Celsius-fok volt a hidegrekord, amit 1960-ban, Putnokon rögzítettek. Most hétfőn egy hullámzó hidegfront hatására országszerte hűvösebb volt az idő. Zabaron mínusz 5,7 fokig hűlt le a levegő.

A meteorológiai szolgálat egy Facebook-bejegyzésében arról is írt, hogy a 21. század eddigi leghűvösebb áprilisa lehet a mostani. Hozzátették: 121 év távlatában is a sereghajtók közé kerülhet a 2021-es április. Közölték, hogy az eddigi leghidegebb április 1929-ben volt, akkor 6,8 fok volt a hónap középhőmérséklete. Most vasárnapig ez az érték 7,9 fok.

Azt írták: május első napjaiban derül ki, hogy 1901 óta hányadik lehűvösebb április az idei.

Várható időjárás az ország területén szerda éjfélig

Délután az ország nyugati és déli megyéiben általában erősen felhős lesz az ég, észak és kelet felé haladva kevesebb felhő valószínű. Éjjel és szerda délelőtt az északkeleti országrészben kevés lesz a felhő, majd ott is megnövekszik a felhőzet. Az ország többi részén éjszaka és szerdán általában erősen felhős idő várható, és csak rövidebb napos időszakok lehetnek.

Szerda késő délutánig, kora estig a déli és nyugati megyékben fordulhat elő időszakos, szemerkélő eső, később északabbra is lehet elszórtan eső, záporeső. A keleties szél kedd délután és szerdán napközben nagyobb területen megélénkül.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +7 fok között alakul, gyenge fagy a kevésbé felhős, szélcsendes északkeleti tájakon lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 14 és 20 fok között alakul.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...