Kövesse Facebook oldalunkat!

Estig a gomolyfelhőkből elsősorban az ország középső harmadában alakulhat ki helyenként futó záporeső, majd éjszakára mindenütt kiderül az ég. Hétfőn egészen késő délutánig túlnyomóan napos, csapadékmentes időre számíthatunk a vasárnapihoz képest kevesebb gomolyfelhővel.

Hétfőn késő délutántól azonban északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, beborul az ég, és késő este, kevéssel éjfél előtt a Dunántúl északnyugati részein egyre több helyen várható csapadék; előbb eső, amelyet gyorsan havas eső, majd hó válthat fel.

Estig az északias szelet, hétfőn napközben pedig a délnyugati szelet kísérhetik többfelé is erős széllökések. A hétfő éjjel érkező hidegfront mentén késő estétől a Dunántúl északnyugati felén északnyugatira fordul a szél, és viharossá fokozódik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +1 fok között alakul, a Nyugat-Dunántúl egyes részeit leszámítva gyakorlatilag országszerte fagy várható. Az északi völgyekben és a Nyírségben azonban még ennél is hidegebb lehet 2-3 fokkal.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 13 és 19 fok között valószínű.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...