Kövesse Facebook oldalunkat!

A hosszabb-rövidebb napsütés mellett sokfelé erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés. A Dunántúlon kevesebb helyen, az Északi-középhegységben és Alföldön többfelé számítani kell záporok, helyenként intenzívebb záporok kialakulására, dörgés, villámlás, akár hódara, apróbb szemű jég kíséretében.

Éjjel főként a hegyekben elvétve havas eső, hózápor is előfordulhat. Vasárnap gomolyfelhős időre számíthatunk, általában több órás napsütéssel. A Duna-Tisza közén lehet erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és elsősorban ott alakulhat ki helyenként záporeső. Szombaton az északnyugati, északi szelet a Dunántúlon nagy területen kísérhetik erős, néhol időnként viharos lökések. Vasárnap sokfelé élénk, a Dunántúlon, illetve északkeleten helyenként erős lehet az északi szél.

  • A hőmérséklet hajnalban általában -1 és +3 fok között alakul, de az északi völgyekben -2, -5 fokot is mérhetnek.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 9 és 14 fok között valószínű.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...