Kövesse Facebook oldalunkat!

A Tiszától keletre jórészt erősen felhős, borult idő várható, egyre kevesebb helyen csapadékkal. Másutt gomolyfelhős, napos idő lesz, csak este növekedhet meg erősebben a felhőzet nyugat felől. A középső országrészben lesznek kevésbé felhős tájak is, másutt akár rövid zápor, sőt a hegyekben hózápor is előfordulhat.

Kedden napközben a Tiszántúlon folytatódik a jobbára erősen felhős, borult idő, másutt erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A keleti határvidék közelében további gyenge eső még mindig előfordulhat, míg máshol szórványosan kell záporra, a hegyekben hózáporra számítani. Néhol esetleg az ég is megdörrenhet. Az élénk, sőt erős északnyugati szél éjszakára átmenetileg kissé mérséklődik, kedden azonban viharos lökések is kísérhetik a Dunántúlon és északkeleten.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +4 fok között várható, de főleg az északi szélvédett völgyekben pár fokkal hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 8 és 12 fok között alakul, de a tartósan felhős keleti tájakon néhány fokkal hűvösebb lehet.

Nyitókép: MTI.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...