Kövesse Facebook oldalunkat!

Nyugat felől fokozatosan megvastagszik a felhőzet, eleinte a Nyugat-Dunántúlon, majd főként a középső országrészben várható eső, zápor.

Vasárnap kezdetben erősen felhős idő lesz, de az északkeleti megyékben reggel még rövid időre kisüt a nap, majd délelőtt nyugaton, délután délen is felszakadozik a felhőzet. Eleinte főként a középső, majd a keleti, északkeleti területeken többfelé, másutt helyenként várható eső, zápor. A délkeleti keleti szél több helyen megélénkül, a magasabb helyeken néhol meg is erősödik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 3 és 10 fok között alakul.

Vasárnap a Kárpát-medence fölé is nedvesebb légtömegek érkeznek, beborul az ég, és többfelé ered el az eső.

Időjárási helyzet Európában

  • Európa legnagyobb részének időjárását ciklonok és frontjaik határozzák meg. Anticiklon, és az ezzel együtt járó eseménytelen idő csak az óceán felett, illetve a kontinens keleti peremén figyelhető meg.
  • Ennek megfelelően a legtöbb helyen változékony az idő: a borult, csapadékos területek mellett kevésbé felhős, száraz térségek is előfordulnak.
  • Különösen a ciklonok középpontjai környékén, valamint a frontok mentén több a felhő, és itt mérik a legtöbb csapadékot is.

Nyitókép: Unsplash/Illusztráció.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...