Kövesse Facebook oldalunkat!

Az ország legnagyobb részén folytatódik a borult, párás, helyenként ködös idő, szombaton a nyugati határvidéken van esély a felhőzet átmeneti felszakadozására, csökkenésére. Szitálás bárhol előfordulhat. Többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jobbára 2 és 7 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 5 és 10 fok között valószínű.

A Kárpát-medence időjárását egy magas légnyomású képződmény határozza meg, ezért szombat estig folytatódik a csendes, nagyrészt borult, párás, nyirkos idő.

Időjárási helyzet Európában

  • Szárazföldünk nyugati felén ciklonok és frontjaik hatására változékony, ezzel együtt enyhe időjárás a jellemző, Spanyolországban, Portugáliában nem egy helyen 20 fok fölé melegszik fel a levegő.
  • Európa keleti részén ugyanakkor magas nyomású zóna található: borult, párás, illetve derült helyek egyaránt előfordulnak, és Oroszország területén csupán fagypont körül alakul a maximum-hőmérséklet.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...