Kövesse Facebook oldalunkat!

Hétfőn a kora reggeli órákban sikeresen megérkeztek a kormány által megrendelt egészségügyi védőfelszelések Budapestre – adta hírül az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

A Wizz Air repülőgépével március 20-án szálltak fel azok a tapasztalt pilóták, akik hat országon át összesen 50 óra alatt több, mint kilencezer kilométert megtéve érték el Sanghajt, hogy onnan csaknem 11 tonnányi  egészségügyi segédeszközt repítsenek Budapestre.

A gép 30 050 darab védőruhával és 82 000 darab orvosi maszkkal érkezett a fővárosba.

A beszerzést az ITM megbízása alapján a Semmelweis Egyetem folytatta le. A beérkezett készleteket elsősorban az egészségügyi dolgozók fogják megkapni.

A közeljövőben újabb orvosi eszközöket tartalmazó szállítmány érkezik Magyarországra.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...