Kövesse Facebook oldalunkat!

A kőbányai rendőrök keresik azt a négy elkövetőt, akik a Kőér utcai kocsiszínnél megrongáltak két metrószerelvényt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettesek ellen rongálás vétség elkövetése miatt nyomoz.

4 fiatalt keresek

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi és három társa 2019. június 13-án Budapest X. kerületében, a Kőér utcai kocsiszínnél festékszóró palackkal összefestett két metrókocsit.

  • Az egyik elkövető 25 év körüli férfi, átlagos testalkatú, rövid szőkés-barna hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót és térdnadrágot viselt.
  • Társai közül az egyik elkövető szőke hajú, átlagos testalkatú, aki arca előtt fekete kendőt, szürke pólót, fekete térdnadrágot és sötét cipőt viselt.
  • Másik társa fekete pólót, fekete térdnadrágot, fekete cipőt viselt.
  • A negyedik elkövető fekete pulóvert, kék térdnadrágot és fehér cipőt viselt.

A BRFK X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és társait felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-80-555-111-es telefonszámot, a 107-et vagy 112-es központi segélyhívó számot

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...