Kövesse Facebook oldalunkat!

Szerdán a Dunántúl nyugati, délnyugati felén és az északkeleti területek egy részén erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. Előbbi tájakon délutántól többfelé, északkeleten szórványosan várható zápor, zivatar, nyugaton egy-egy heves zivatar is előfordulhat.

Az ország többi részén általában kevés lesz a felhő, száraz idő várható. A késő esti óráktól nyugaton is egyre kisebb a csapadék esélye, a felhőzet is csökken. Csütörtökön az ország nagy részén derült vagy gyengén felhős lesz az ég, a Dunántúl nyugati és déli tájain lehet időnként több a felhő, és délutántól arrafelé elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat. A keleti, délkeleti szelet napközben sokfelé élénk, csütörtökön a Dunántúl déli felén nagy területen erős lökések kísérik. Zivatar környezetében a szél viharossá fokozódhat.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 16 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 26 és 31 fok között várható.Érdekes hírek

Fotó: Pexels

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...