Magyarországi nagyvállalatok nyúlnak a magyarországi startupok hóna alá: a Team Up! kezdeményezést, amely a startup-ökoszisztéma fejlesztését és az ígéretes projektek nemzetközi sikerre vitelét célozza, a Microsoft egyedülálló szakmai támogatással egészíti ki.

Átfogó szakmai támogatást nyújt a hazai startupoknak az FMCG-, az IT-, a pénzügyi, a média- és az energetikai szektor vezető cégeinek összefogása

  • A legjobb szakértőkkel léphetnek kapcsolatba, rangos szakmai fórumokon mutathatják be az eredményeiket, valós környezetben készülhetnek fel a megrendelői igények professzionális kielégítésére, a beszerzési-ellátási sztenderdek teljesítésére, sőt a fejlesztéseikhez szükséges kutatási és referenciaháttérhez is hozzájuthatnak.
  • A Team Up! Programot – amelynek egyik bevallott célja a startupok kivirágzását ösztönző és támogató környezeti feltételek megteremtése – olyan nevek fémjelzik, mint a Nestlé Hungária, a K&H Csoport, az RTL Magyarország, a Microsoft és az AON Hewitt.

A jó ötlet azonban önmagában nem elég, szükség van hozzá egy üzleti koncepcióra és technológiai háttérre is

Ez a legtöbb induló vállalkozást jelentős kihívás elé állítja, ezért a Microsoft számos egyéb módon is támogatja az innovatív projekteket. A kifejezetten ennek a körnek szóló globális programcsomag, a Microsoft for Startups a még csupán az elgondolás fázisánál tartó és a céggé érett próbálkozások számára egyaránt jelentős támogatást nyújt: hozzáférést biztosít a legmodernebb technológiákhoz, a Microsoft értékesítési csatornáihoz és hálózatához, valamint szakértői kapacitásához.
Komplex szoftvercsomag és üzleti konzultáció keddenként a MOSAIC-ban

  • A program részeként a Microsoft egyedülállóan kedvező, komplex szoftvercsomagot is kínál 10 fő alatti vállalkozásoknak, akik így kedvezményes áron juthatnak hozzá többek között a Windows 10 Enterprise és az Office 365 programokhoz, a vállalat modern ügyfélmenedzsment szolgáltatásaihoz vagy a különböző fejlesztői megoldásokhoz, így forradalmi ötleteiket a legmodernebb IT infrastruktúrára építhetik.
  • Emellett a vállalat minden kedden személyes, szakmai konzultációs lehetőséget is biztosít a hazai fejlesztőknek és startuppereknek a MOSAIK közösség irodában.

Hiventures – Microsoft együttműködés

A Hiventures Tőkealapkezelő és a Microsoft nemrég bejelentett stratégiai megállapodása pedig nem csupán a technológiai, de az anyagi biztonságot is megteremti a hazai innovátoroknak. A két cég a jó ötletektől a piaci termékig vezető úton navigálja végig a startupokat, hozzásegítve őket a jól működő üzleti koncepcióhoz és a színvonalas technológiai háttérhez, amelyek elérésére egy induló vállalkozásnak másképp nehezen lenne esélye.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...